PREP - forebyggende samlivskurs for par       

Har du og partneren din lyst til å bli ennå bedre til å være kjærester, lære et effektivt verktøy for kommunikasjon og bli bedre kjent med hverandre? Da kan dette være noe for dere!  

Jeg tilbyr et tilpasset opplegg for hvert par individuelt, her møter dere ingen andre på kurs og har god tid til å være bare dere. 

PREP er et pedagogisk opplegg, ikke parterapi. Det legges opp til gode samtaler rundt temaer som 

  • Forventninger og roller
  • Hva hindrer oss i å kommunisere godt?
  • Hvordan skal vi snakke sammen på en trygg måte?
  • Hva er problemet egentlig?

Dere lærer og får god tid til å trene på å kommunisere med "Tale- /lytte teknikken" samt konkrete verktøy for problemløsning og det å støtte hverandre. 

Det legges opp til mye humor og gode samtaler, du vil bli bedre kjent med partneren din, dere som par, og kanskje også med deg selv!


PREP står for "The prevention and relationship enhancement program". Det er basert på forskning ved University of Denver, og er det amerikanske programmet som har mest forskning på langtidseffekter. Det er oversatt og bearbeidet til norske forhold av Modum Bad, og er videre utviklet siden 1995. PREP er et program som består i kunnskap om og trening på kommunikasjon, problemløsning og konflikthåndtering, men også samtaler om temaer som forventninger, holdninger, verdier, vennskap og glede; kort og godt en metode for å styrke samliv og samhold. 


Kurset kan kjøres over flere kvelder eller som heldags/todagers program på helg, se forslag under priser. 

Ta kontakt så skreddersyr vi et opplegg for DERE!

(Gavekort fåes kjøpt om du vil overraske din kjære eller noen du er glad i.)